Blog

Investering
Læsetid: 8 min | Maj 02

Har du planlagt dine investeringer for 2019? Vi åbner nu for investeringer i ejendomme i Nordvest, hvor boligpriserne er steget med 14% fra sommeren 2017 til sommeren 2018. Læs vores fire grunde til, at Nordvest er en god investeringsmulighed og en oplagt tilføjelse til din investeringsportefølje.

Emilie Schultz-Nybye
Content marketer
Inspiration
Læsetid: 6 min | Marts 13

Går du og overvejer at begynde på en investering i fast ejendom? Læs, lyt og se med, når vores investorer fortæller om deres investeringsoplevelse med Brickshare og få et råd eller to med på vejen, når du selv skal i gang med din ejendomsinvestering.

Rit Christensen
Communication & PR
Kulturen og virksomheden
Læsetid: 3 min | Marts 01

2018 var uden tvivl et vigtigt år for Brickshare. Jeg har samlet alle højdepunkterne og nøgletallene fra 2018 til dig, og så skriver jeg lidt om, hvad du kan se frem til fra os i 2019, og om hvordan vi gør ejendomsinvestering endnu nemmere i det nye år.

Kamran Shabbir Ahmed
Product & Marketing
Investering
Læsetid: 4 min | November 02, 2018

Er du træt af aktiemarkedet og overvejer du at kaste dig ud i nye investeringseventyr? Vi har samlet de 8 bedste takeaways om ejendomsinvestering fra Brickshares co-founder, Junaid Ahmad, da han deltog i en paneldebat om alternative investeringer.

Emilie Schultz-Nybye
Content marketer
Kulturen og virksomheden
Læsetid: 6 min | Oktober 26, 2018

Hvad arbejder vi på i maskinrummet hos Brickshare? Og hvad er vigtigt at lægge vægt på, når du skal sammensætte et dygtigt tech-team? Vi har sat Head of Engineering, Jacob Avlund, i den varme stol og fået ham til at fortælle om sit daglige arbejde med udviklingen af Brickshares investeringsplatform.

Emilie Schultz-Nybye
Content marketer

Ejendomsinvestering made easy

+80 millioner i investeret beløb
Indløs dine andele på månedlig basis
13210 brugere på platformen
Modtag dit udbytte løbende