Blog

Investering
Læsetid: 3 min | November 02, 2018

Er du træt af aktiemarkedet? Og overvejer du at kaste dig ud i nye investeringseventyr? Vi har samlet de 8 bedste takeaways om ejendomsinvestering fra Brickshares Co-Founder, Junaid Ahmad, da han deltog i en paneldebat om alternative investeringer.

Emilie Schultz-Nybye
Content marketer
Kulturen og virksomheden
Læsetid: 6 min | Oktober 26, 2018

Hvad arbejder vi på i maskinrummet hos Brickshare? Og hvad er vigtigt at lægge vægt på, når du skal sammensætte et dygtigt tech-team? Vi har sat Head of Engineering, Jacob Avlund, i den varme stol og fået ham til at fortælle om sit daglige arbejde med udviklingen af Brickshares investeringsplatform.

Emilie Schultz-Nybye
Content marketer
Investering
Læsetid: 5 min | Oktober 12, 2018

Hvad er afkast og udbytte? Og hvad er sammenhængen mellem afkast og udbytte, når du investerer i fast ejendom? Det finder du svaret på i mit første blogindlæg, hvor du kan blive klogere på investering i fast ejendom.

Thomas Midtgaard
Head of Finance
Kulturen og virksomheden
Læsetid: 3 min | Oktober 04, 2018

Hos Brickshare har vi fået intet mindre end seks nye kollegaer ombord og står nu med et stærkt hold på 20 ansatte. Dette skaber i høj grad mere kapacitet til videreudvikling af Danmarks prisvindende investeringsplatform samt nye og innovative produkter, så Brickshare samlet kan skabe den bedste kundeoplevelse for jer.

Rit Christensen
Communication & PR
Inspiration
Læsetid: 1 min | September 20, 2018

Danmarks største iværksætterevent, TechBBQ, løber af stablen den 24. september 2018. Da Brickshare deltog sidste år, fik vores co-founder og CEO Junaid Ahmad æren af at dele visionen om at gøre ejendomsinvestering til allemandseje. Dagen i dag står Brickshare med en kapitalindsprøjtning på 10. mio. kr. og her fortæller iværksætter Junaid om fundraising-rejsen.

Rit Christensen
Communication & PR

Ejendomsinvestering made easy

+60 millioner i crowdfundet beløb
Sælg dine aktier til markedspris
+6000 brugere på platformen
Modtag løbende udbytte