Vi vinder pris for ny platform for ejendomsinvestering

Emilie Schultz-Nybye
Content marketer

Vi vandt Årsprisen til Estate Media Prisen 2018, som hvert år uddeles til dygtige aktører i ejendomsbranchen. Vi er meget beæret over denne anerkendelse og stolte over at være en del af et ejendomsmarked i hurtig forandring, hvor vi gør ejendomsinvestering til allemandseje.

Den 30. august modtog Brickshare Årsprisen, da Estate Media for 7. gang afholdte konferencen Ejendomsdagene med ca. 160 deltagerer fra ejendomsbranchen. 

Vi havde sendt stifter Junaid Ahmad og Head of Real Estate, Jens Berner afsted til prisuddelingen, som blev afholdt på Comwell Kellers Park ved Vejlefjord.

Årsprisen gives til en aktør i en del af ejendomsbranchen, der er særlig aktuel, og hvor det netop nu er ekstra vigtigt at sætte fokus på den specielle indsats for branchen. I år var kategorien årets PropTech-forbillede, som vi fik for at bygge Danmarks første online platform for ejendomsinvesteringer, hvor alle kan investere fra kun 10.000 kr. En pris, som betyder meget for Brickshare-temaet: 

”Vi synes, at nomineringen og det at vinde prisen er en anerkendelse af vores hårde arbejde de seneste år og en cadeau til Brickshare-teamet,” fortæller Juniad Ahmad og fortsætter: ”Vi arbejder på at skabe den bedste investeringsoplevelse for alle, og ikke kun for de velhavende i samfundet. Derfor skal det være nemt og intuitivt at komme i gang med ejendomsinvesteringer. Det har vist sig, at mere end 70 procent af vores investorer er førstegangsinvestorer og ser os som et stærkt alternativt til at have pengene stående i banken eller diversificering af aktieporteføljen.”

Brickshare vinder Estate Media Prisen

Estate Media Prisen er med til at løfte ejendomsbranchen

Estate Media Prisen blev indstiftet i 2012 af mediehuset Estate Media, som har til formål at skabe viden og netværk i bygge- og ejendomsbranchen. Prisen har siden hvert år været med til at sætte fokus på projekter og profiler, der er med til at gøre en forskel for at udvikle og udfordre ejendomsbranchen.

De nominerede bliver indstillet af ejendomsbranchens aktører, hvorefter disse bliver scannet og nomineret af en komite. Årets vindere modtager alle en unik bronzeskulptur skabt af kunstneren Lina Murel Jardorf. En pris som i dag står flot og pynter på Brickshares kontor på Vesterbro i København. 

Estate Media uddeler hvert år priser i fem kategorier: Projektprisen, Transaktionsprisen, Årets forbillede, Velkomstprisen og Årsprisen, som vi vandt i kategorien: Årets PropTech-forbillede.

Ejendomsmarkedet befinder sig i en brydningstid

Nu tænker du måske; hvad er PropTech? Oxford-professoren, Andrew Baum, som er fader til et af de første og mest anderkendte studier af PropTech definerer begrebet således:

”It generally refers to a group of startups trying to target every segment of the property chain attempting to disrupt and improve how the current market players (developers, buyers, sellers, rentors, investors, and real estate professionals) design, construct, market, discover, transact and operate real estate”.

Trenden og selve begrebet PropTech har endnu ikke manifesteret sig i Danmark, mens der på verdensplan er sket en opblomstring i ny teknologi til bygge- og ejendomssektoren (PropTech). På det danske marked findes en række startups, heriblandt Brickshare, som både er “distrupters” og “enablers” i branchen. 

Hos Brickshare tror vi, at ejendomsmarkedet ser væsentligt anderledes ud om 5-10 år, hvis du ser bort fra de cykliske markedstendenser. Stifter Junaid Ahmad forklarer det således: 

”De eksisterende værdikæder i ejendomsbranchen vil være i opbrud simpelthen, fordi slutbrugeradfærd vil ændre sig radikalt. Vi har set det de sidste 10 år inden for musik, tv, film, retail, hoteller og transport med blandt andet Spotify, Netflix, Amazon, AirBnB og Uber.”

Læs om vores to nye kommende produkter.

Det er et spørgsmål om tid, før der er en global platform for ejendomsinvesteringer og fast ejendom. Hos Brickshare ser vi fremtiden således, at om fem år vil sondringen mellem det at være boligejer, lejer og privat ejendomsinvestor gradvist udviskes gennem en platform som Brickshare.

Læs mere om Estate Media Prisen.

Ejendomsinvestering made easy

+60 millioner i crowdfundet beløb
Sælg dine aktier til markedspris
+6000 brugere på platformen
Modtag dit udbytte løbende