Holdet bag Brickshare

Visionen bag Brickshare er at gøre ejendomsinvesteringer til allemandseje. Vi ønsker at gøre det muligt for alle at tilgå ejendomsinvestering på en langt mere simpel og forståelig måde. Vi er nemlig af den overbevisning, at investeringer i fast ejendom ikke behøves at være komplekse og uoverskuelige for den almene investor.

Team Brickshare

Thomas Midtgaard Brickshare

Thomas Midtgaard

CEO

Thomas Midtgaard

CEO

Uddannet fra Copenhagen Business School med en master i Finance & Accounting. Har en fortid som Associate Director hos ATRIUM Partners og Manager for Mergers & Acquisitions og Strategic Projects hos GN Store Nord, før han kom til Brickshare i februar 2018.

David Svante Hansen Brickshare

David Svante Hansen

COO

David Svante Hansen

COO

Uddannet sprogofficer ved Forsvaret og har en master i Jura fra Københavns Universitet. Har erfaring fra Banking Circle, hvor han har været Head of Compliance og fra Kammeradvokaten, hvor han har beskæftiget sig med Fintech, Anti-hvidvask og Compliance. Startede hos Brickshare i november 2018.

Peter Bak Brickshare

Peter Bak

Head of Marketing & Investor Relations

Peter Bak

Head of Marketing & Investor Relations

Har en Master i International Business fra Copenhagen Business School. Samlet erfaring hos Kunde & Co samt Co+Høgh som Consultant, og senest har han været Head of Marketing & E-commerce hos Humac. Sluttede sig til Brickshare i januar 2020.

Julie Exner Brickshare

Julie Exner

Investor Relations Associate

Julie Exner

Investor Relations Associate

Under uddannelse ved Copenhagen Business School, hvor hun tager en bachelorgrad i International Business. Har været i London som Trainee hos Newscape Capital Group og Partners Wealth Management. Startede hos Brickshare i juni 2018.

Emilie Schultz-Nybye Brickshare

Emilie Schultz-Nybye

Marketing & Content

Emilie Schultz-Nybye

Marketing & Content

Har en kandidatgrad fra Københavns Universitet i Moderne Kultur og Kulturformidling. Har tidligere arbejdet som tekstforfatter hos Esoft Creative og skribent hos VINKkbh. Derudover har hun arbejdet Freelance som tekstforfatter. Sluttede sig til Brickshare i maj 2017.

Polina Belko Brickshare

Polina Belko

Accountant

Polina Belko

Accountant

Uddannet ved Professionshøjskolen Metropol som administrationsøkonom. Erfaring fra P&R Administration som regnskabsassistent og V.S.P. Multibyg som administrationsøkonom. Startede hos Brickshare i maj 2019.

Jacob Avlund Brickshare

Jacob Avlund

CTO

Jacob Avlund

CTO

Uddannet master i Software Development fra IT-Universitetet i København. Hans karriere inden for IT er lang, og har blandt andet taget ham forbi Danske Bank som Team Lead for June, og en række konsulentopgaver for Apple, Eniro, Søfartsstyrelsen m.v. Derudover har han haft eget app-firma, og har har været ekstern lektor på ITU i over ti år. Kom til Brickshare i april 2018.

Jens Christian Berner Brickshare

Jens Christian Berner

CIO

Jens Christian Berner

CIO

Uddannet fra Københavns Universitet med en Master i Jura. Har haft en lang karriere hos blandt andet Sony, hvor han har været Senior Head of Procurement og hos Nordea og Danske Bank, hvor han har været henholdsvis Head of Procurement og Global Corporate Real Estate Director. Kom til Brickshare i april 2018.

Morten Feldung Brickshare

Morten Feldung

Head of Finance

Morten Feldung

Head of Finance

Uddannet fra Copenhagen Business School inden for regnskab og økonomistyring. Har en lang baggrund hos Microsoft, der kulminerede med stillingen Financial Controller. Derudover har han været regnskabschef hos Heimstaden DK. Kom til Brickshare i august 2019.

Martin Grønvald Raun Brickshare

Martin Grønvald Raun

Head of Legal & Compliance

Martin Grønvald Raun

Head of Legal & Compliance

Uddannet fra Århus Universitet med en Master i Jura. Erfaring fra DLA Piper som advokat, og har arbejdet i pengeinstitutankenævnet og Nordea med speciale i investorbeskyttelse og hvidvask. Ankom til Brickshare i september 2019.

Figen Cayan Brickshare

Figen Cayan

Investor Relations Manager

Figen Cayan

Investor Relations Manager

Uddannet fra Copenhagen Business School med en master i Marketing, Communications & Management (MCM). Har en fortid fra Saxo Bank og Nykredit, hvor hun har arbejdet med international marketing og analyse, samt fra Rigspolitiet, hvor hun har arbejdet med strategi, kommunikation og partnersamarbejde.

Jessica Ryvang Brickshare

Jessica Ryvang

Asset Manager

Jessica Ryvang

Asset Manager

Har en bachelorgrad i Finans med speciale i ejendomshandel og er netop påbegyndt en master i Economics & Business Administration på Roskilde Universitet. Tidligere arbejdserfaring inkluderer Nykredit som Ejerskifteforsikringskonsulent og hos EDC Poul Erik Bech på Frederiksberg. Startede hos Brickshare i september 2018.

Anders Michelsen Brickshare

Anders Michelsen

Investor Relations Associate

Anders Michelsen

Investor Relations Associate

Er under uddannelse ved Roskilde Universitet, hvor han er ved at tage en bachelorgrad i Business Administration and Management. Har tidligere arbejdet som Network Manager hos F5 Networking og Project Assistant hos Virtual Reality Denmark. Kom til Brickshare i august 2018.

Rasmus von Syberg Brickshare

Rasmus von Syberg

Software Engineer

Rasmus von Syberg

Software Engineer

Uddannet Datamatiker med speciale i Java fra Copenhagen Business Academy. Har erfaring inden for Backend Developer fra Swipty, som han selv var med til at etablere samt Bruhn NewTech som Software Engineer. Ankom til Brickshare i maj 2018.

Claudiu Robciuc Brickshare

Claudiu Robciuc

Software Engineer

Claudiu Robciuc

Software Engineer

Har en AP i Computer Science fra Københavns Erhvervsakademi, hvor han også har en bachelorgrad i Software Development. Før han kom til Brickshare, har han arbejdet som Web Developer hos Atea Danmark. Kom til Brickshare i september 2018.

Martynas Marcenko Brickshare

Martynas Marcenko

UI/UX Designer

Martynas Marcenko

UI/UX Designer

Uddannet fra Vilnius Gediminas Technical University som Civilingeniør. Autodidakt designer og udvikler. Omfattende Freelance-erfaring som Web and Graphic Designer og en fortid inden for byggebranchen. Startede hos Brickshare i januar 2018.

Mads B. Vestergaard Brickshare

Mads B. Vestergaard

Marketing Coordinator

Mads B. Vestergaard

Marketing Coordinator

Under uddannelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole på Medieproduktion og Ledelse. Har tidligere arbejdet som Copywriter hos Zigna ApS, før han startede som praktikant hos Brickshare i august 2019.

Jan Frederiksen Brickshare

Jan Frederiksen

Software Quality Assurance Engineer

Jan Frederiksen

Software Quality Assurance Engineer

Uddannet fra Tietgen Business College som Datamatiker. Har arbejdet for virksomheder som Milestone, EasyX og Atkins Danmark som Software Developer, før han kom til Brickshare i oktober 2018.

Thomas Houmølle-Præstholm Brickshare

Thomas Houmølle-Præstholm

DevOps Engineer

Thomas Houmølle-Præstholm

DevOps Engineer

Uddannet fra Danmarks Tekniske Universitet med en kandidatgrad. Tidligere erfaring stammer fra Zigna, getQueried og Cowi, hvor han har været Lead Developer og Software Specialist. Sluttede sig til Brickshare i november 2019.

Tómas Þór Jónsson Brickshare

Tómas Þór Jónsson

Software Engineer

Tómas Þór Jónsson

Software Engineer

Uddannet fra Aalborg Universitet med en bachelorgrad i Medialogy. Har arbejdet som Software Engineer hos Pipetop, Meneto og Falcon.io med flere. Kom til Brickshare i januar 2020.

Manjodh Singh Brickshare

Manjodh Singh

Software Engineer

Manjodh Singh

Software Engineer

Frontend-udvikler oprindeligt fra Stockholm. Har arbejdet som Software Engineer hos steder som Klarna, Cybercom og den svenske skatteindkrævningsmyndighed. Kom til Brickshare i februar 2020.

Dennis Berthou Johansen Brickshare

Dennis Berthou Johansen

Senior Graphic Designer

Dennis Berthou Johansen

Senior Graphic Designer

Har en bachelor i e-Concept udvikling med speciale i design. Før Brickshare har han en fortid som grafisk og digital designer hos Humac, samt en fortid som selvstændig i 8 år som partner og digital concept-udvikler i det kreative bureau Jip Jip. Kom til Brickshare i juni 2020.

Troels Bülow-Olsen Brickshare

Troels Bülow-Olsen

Bestyrelsesformand

Troels Bülow-Olsen

Bestyrelsesformand

Troels Bülow-Olsen er tidligere øverste direktør i Totalkredit og har over 25 års erfaring fra den finansielle sektor samt en stærk profil inden for forretning og compliance. Derudover har han med sin erfaring fra Totalkredit en unik forståelse for, hvordan en virksomhed får en ide til at blomstre og samtidig formår at skabe en succesfuld forretning. I dag bruger Troels sin solide erfaring fra den finansielle sektor til at rådgive og lede virksomheder, heriblandt Brickshare.

Johan Lorenzen Brickshare

Johan Lorenzen

Bestyrelsesmedlem

Johan Lorenzen

Bestyrelsesmedlem

Johan Lorenzen er tidligere venturekapitalist i investeringsselskabet Sunstone samt tidligere direktør for og investor i det finske fintech-selskab, Holvi, der i 2016 blev solgt i en millionhandel til storbanken BBVA. Johan har således med sine 10 års erfaring, som venturekapitalist og finansiværksætter, en god forståelse for fremtiden inden for finanssektoren. I dag arbejder Johan Lorenzen som specialist, rådgiver og investor for fintech-virksomheder, heriblandt Brickshare, Spiir, Grandhood og Nordic API Gateway.

Følg med bag kulisserne på Instagram

Ejendomsinvestering made easy

+110M kr. i investeret beløb
Indløs dine andele på månedlig basis
16947 brugere på platformen
+2M kr. betalt i udbytte til investorer