Holdet bag Brickshare

Visionen bag Brickshare er at gøre ejendomsinvesteringer til allemandseje. Vi ønsker at gøre det muligt for alle at tilgå ejendomsinvestering på en langt mere simpel og forståelig måde. Vi er nemlig af den overbevisning, at investeringer i fast ejendom ikke behøves at være komplekse og uoverskuelige for den almene investor.

Team Brickshare

Thomas Midtgaard Brickshare

Thomas Midtgaard

CEO

Thomas Midtgaard

CEO

Thomas er CEO og holder orden på tropperne hos Brickshare. Han er et talgeni, og så er han også excel-ekspert til stor beundring for kontorets excel-analfabets. Derudover er Thomas en eftertragtet herre, som er blevet headhuntet af flere tidligere arbejdspladser. Han har bred erfaring indenfor Corporate Finance og forretningsudviklings med M&A deals fra bl.a. ATRIUM Partners, GN Store Nord A/S og Danske Bank. Thomas har en tvillingbror, og rygtet siger at han ikke kan lide kage, men kun spiser slik.

David Svante Hansen Brickshare

David Svante Hansen

COO

David Svante Hansen

COO

David er Brickshares regelrytter og har ansvaret for alle de juridiske aspekter hos Brickshare. Før David startede hos Brickshare, arbejdede han blandt andet en årrække hos Kammeradvokaten og hos Saxo Banking Circle, hvor han var chef for compliance og med til at etablere en ny bank i Luxembourg. David har derfor solid erfaring med regulatorisk compliance fra både advokatbranchen og den finansielle sektor. David er desuden kontorets Rusland-ekspert og taler flydende russisk og gebrokkent serbokroatisk.

Kamran Ahmed Brickshare

Kamran Ahmed

CMO

Kamran Ahmed

CMO

Kamran er uden tvivl Brickshares ukronede marketingsguru. Han styrer marketingsafdelingen med en imponerende snilde og tryller nye hacks frem på daglig basis. Derudover har Kamran omfattende erfaring inden for teknologi, design og branding fra bl.a. eget webbureau. Kamran er lidt af en grinebider og kæmpe fan af tegneserier, som han ser sammen med sine nevøer. Sidst men ikke mindst, er han en ivrig basketballspiller, der ikke er bleg for en kamp eller to efter arbejde.

Julie Exner Brickshare

Julie Exner

Investor Relations

Julie Exner

Investor Relations

Julie arbejder med investor relations hos Brickshare og er first point of entry, når investorerne ønsker hjælp eller vejledning til Brickshare-platformen. Julie har tidligere boet i London, hvor hun var junior analyst hos asset management virksomheden, Newscape Capital Group. Derudover har Julie haft et internship hos Partners Wealth Management i London, hvor hun sørgede for alt, der havde med GDPR at gøre. Til dagligt studerer Julie International Business på CBS, mens hun i sin fritid går til boksning og TRX, og så elsker hun at se fodbold både på stadion og i fjernsynet. Desuden er Julie ikke bange for selv at gå på banen og spille en kamp eller to.

Emilie Schultz-Nybye Brickshare

Emilie Schultz-Nybye

Marketing & Content

Emilie Schultz-Nybye

Marketing & Content

Emilie arbejder med marketing og content hos Brickshare, hvor hun står for at kreere inspirerende og lærerigt indhold til Brickshares investeringsplatform, nyhedsbreve og de sociale medier. Til dagligt holder hun styr på alt fra blogs til de sociale medier, alt imens hun har en mission om at gøre investering lidt sjovere. Emilie har en cand.mag. i moderne kultur og har tidligere arbejdet med litteratur, prøvet livet som freelance tekstforfatter og i lidt over et år skrev hun boligpoesi for esoftcreative i Barcelona. Emilie er lidt af en bognørd med en forkærlighed for skønlitteratur og vermouth, som hyppigt importeres fra Spanien.

Ēriks Lapiņš Brickshare

Ēriks Lapiņš

Designer

Ēriks Lapiņš

Designer

Ēriks er designer hos Brickshare og lidt af et en-mands-band. Han har en bred vifte af kompetencer og er både multimediedesigner, tekstforfatter, UI, UX og video-ekspert. I tidernes morgen startede Eriks som praktikant hos Brickshare og går derfor under navnet The Intern. Efter han blev færdiguddannet har han lavet lidt af hvert, og i dag designer han både for web og print, og indimellem leger han også med videoer. Eriks er fra Letland og i dansktimerne lærer han banke banke på jokes, som hyppigt bliver prøvet af her på kontoret.

Jacob Avlund Brickshare

Jacob Avlund

CTO

Jacob Avlund

CTO

Jacob er vores CTO og er uden tvivl manden med det længste cv hos Brickshare. Jacob har arbejdet på både store projekter inden for den finansielle og offentlige sektor samt mindre og mere fleksible projekter - både som projektleder, arkitekt og udvikler. Senest har Jacob været teknisk ansvarlig for at udvikle Danske Banks investeringsplatform June.dk fra bunden. Derudover elsker han at undervise og har undervist i teknologi i årevis og hjulpet hundredvis af universitetsstuderende og branchefolk med nye programmeringsevner.

Jens Christian Berner Brickshare

Jens Christian Berner

Chief Investment Officer

Jens Christian Berner

Chief Investment Officer

Med hele 17 års erfaring fra internationale virksomheder såsom Sony, Nordea og Danske Bank er Jens en af de mest erfarne herrer hos Brickshare. Jens er uddannet jurist og har igennem sin karriere altid arbejdet med ejendomme, da han brænder for at skabe liv, trivsel og økonomi i mødet mellem mennesker og ejendomme. Jens er kreativ og abstrakt tænkende, resultatorienteret og holder af at levere som et team. I sin fritid er Jens lidt af en naturentusiast med hele 111 bonsaitræer, som han samler og designer i sin have. Han har desuden outsourcet vandingen til et automatisk vandingssystem.

Parham Zamani Brickshare

Parham Zamani

Investor Relations

Parham Zamani

Investor Relations

Parham arbejder med investor relations hos Brickshare. Han sørger for at onboarde og vejlede nye såvel som erfarne investorer. Parham har selv en stor interesse for økonomi, finans og ejendomsbranchen og har købt en ejerlejlighed i København. Ved siden af arbejdet hos Brickshare studerer Parham økonomi via fjernstudie på Harvard University. Derudover er han næstformand i Red Barnets ungdomsafdeling i Roskilde. Parham køber ubetinget alle sine skjorter i Carrefour i Dubai, og så er han en af de kloge hoveder, som har tjent penge på Bitcoin boomet.

Jessica Ryvang Brickshare

Jessica Ryvang

Junior Asset Manager

Jessica Ryvang

Junior Asset Manager

Jessica har en bachelor i finans med speciale i ejendomshandel og har tidligere arbejdet hos EDC Poul Erik Bech på Frederiksberg samt hos Nykredit, som ejerskifteforsikringskonsulent. Hos Brickshare har hun titlen property assistant, hvor hun hjælper Head of Property med forskellige opgaver såsom at agere projektkoordinator på projekter, opbygger databaser og tager sig af udlejning mm. Jessia er desuden en haj til Black Jack og er en af de få, der kører med overskud hos Casino Copenhagen, som dermed har været hovedsponsor for en designertaske eller to.

Anders Michelsen Brickshare

Anders Michelsen

Investor Relations

Anders Michelsen

Investor Relations

Til dagligt studerer Anders Business Administration på Roskilde Universitet, mens han hos Brickshare vejleder og hjælper Brickshares investorer og brugere, når de ønsker hjælp til platformen. Anders har erfaring fra startup-miljøet, hvor han tidligere har arbejdet som konsulent inden for Virtual Reality-området. Anders er født og opvokset i Svendborg på Fyn, og han har på sine blot 22 år boet 13 forskellige steder, hvilket er derfra han har sin interesse i ejendomsmarkedet. Anders har desuden spillet fodbold på højeste niveau, og i dag spiller han fodbold for at holde formen ved lige.

Rasmus von Syberg Brickshare

Rasmus von Syberg

Software Engineer

Rasmus von Syberg

Software Engineer

Rasmus er en del af Brickshares dygtige tech-team, hvor han blandt andet er med til at bygge Brickshares kommende børsplatform og udvikle nye interne IT-systemer. Rasmus har arbejdet som udvikler i over ni år, hvoraf han de seneste to år har arbejdet i en anden startup-virksomhed. Rasmus sidder hovedsageligt med API (Application Programming Interface) og gør brug af nye metoder og viden, der er tilpasset en fast-paced virksomhed i et hurtigt voksende marked. Rasmus er desuden god til at tegne Anders And og kan blære sig med at have vundet andenpladsen i en Anders And tegnekonkurrence.

Claudiu Robciuc Brickshare

Claudiu Robciuc

PHP/Laravel Developer

Claudiu Robciuc

PHP/Laravel Developer

Claudiu er udvikler hos Brickshare, hvor han arbejder som IT-problemknuser og er med til at udvikle og bygge Brickshares investeringsplatform. Claudiu har altid haft en passion for teknologi og en interesse i matematik, fysisk og IT. Han er uddannet fra KEA, hvor han har læst programmering og er altid klar på en udfordring eller to i udviklingen af nye features. Claudiu har tidligere arbejdet i mindre IT-projekter som freelancer, og han har tidligere været i praktik hos ATEA Denmark, hvor han har udviklet software løsninger til deres interne platforme. I sin fritid holder Claudiu af at læse, høre musik, tage på vandreture, og så har han dyrket kampsport, siden han var helt lille.

Martynas Marcenko Brickshare

Martynas Marcenko

UI/UX Designer

Martynas Marcenko

UI/UX Designer

Martynas arbejder med design og front-end udvikling hos Brickshare. Han er lidt af en rockstar med både kreative designer evner og teknisk indsigt, som kun forstærkes af hans perfektionisme. Inden Brickshare arbejdede Martynas som freelance designer og front-end udvikler i tre år, og han har en baggrund som produktmanager indenfor møbelindustrien. Martnynas elsker hvidløg, spiser pickles direkte fra glasset og så var der dengang han næsten satte ild til en sauna.

Lars Bengtsson Brickshare

Lars Bengtsson

DevOps Engineer

Lars Bengtsson

DevOps Engineer

Lars’ rejse med Brickshare begyndte først som investor på platformen, dengang vi stadig kun havde tre ansatte. I dag arbejder Lars som DevOps Engineer hos Brickshare, hvor han skal sørge for kvalitetssikring og stabilitet af systemerne samt en skalering af investeringsplatformen. Før Lars landede hos Brickshare havde han sin daglige gang hos Danske Spil, hvor han primært sørgede for, at danskespil.dk blev passet og plejet. Teknologi af alskens slags er lige Lars, men der var også den ene gang, hvor Lars reciterede egne digte til kulturnatten.

Jan Frederiksen Brickshare

Jan Frederiksen

Quality Assurance Engineer

Jan Frederiksen

Quality Assurance Engineer

Jan har arbejdet professionelt med software siden 2004. Det hele startede som en fritidsaktivitet tilbage i 1990 med et Amiga-kursus på ungdomsskolen, hvor Jan blev inspireret til at lave sine egne små spil. Jan er yderst detaljeorienteret og besidder en kvalitet, der gør, at han som regel spotter ligegyldigheder som dobbelte mellemrum i kodetekster. I sin fritid dyrker Jan forskellige former for kampsport og har gjort det de sidste 20 år. Han har dog aldrig vundet én eneste kamp. Jan nyder også at lave frivilligt arbejde og har blandt andet været ansvarlig for Flagship-baren til Distortion samt en weekendlejr for børn i Mjølnerparken.

Karoly Szanto Brickshare

Karoly Szanto

Software Engineer

Karoly Szanto

Software Engineer

Karoly har taget springet fra Rumænien til Danmark for at arbejde som Software Engineer hos Brickshare, hvor han skal videreudvikle investeringsplatformen med blandt andet nye produkter. Før Brickshare var Karoly Technical Manager hos 3Pillar Global, som er en amerikansk digital produktvirksomhed, hvor han arbejdede med alt fra kundekontakt til softwareudvikling. Når Karoly ikke arbejder, hygger han sig med at cykle lange ture, snowboarding, rejser verden rundt eller tryller lækre middage frem i køkkenet.

Peter Michael Oxholm Zigler Brickshare

Peter Michael Oxholm Zigler

Bestyrelsesmedlem

Peter Michael Oxholm Zigler

Bestyrelsesmedlem

Peter Michael Oxholm Zigler er medstifter af den succesfulde online værkstedsportal, Autobutler, som blev solgt til Europas næststørste bilproducent, PSA Group, for 30 mio. euro i 2016. Peter er uddannet i marketing og business fra CBS og har henover de seneste otte år sammen med sin partner Christian Legêne arbejdet på at bringe Autobutler til tops, der i første omgang startede i en garage og endte på et trecifret millionbeløb. I dag underviser Peter Michael Oxholm Zigler på CBS og sidder i bestyrelsen for danske startups, heriblandt Brickshare.

Troels Bülow-Olsen Brickshare

Troels Bülow-Olsen

Bestyrelsesformand

Troels Bülow-Olsen

Bestyrelsesformand

Troels Bülow-Olsen er tidligere øverste direktør i Totelkredit og har over 25 års erfaring fra den finansielle sektor samt en stærk profil inden for forretning og compliance. Derudover har han med sin erfaring fra Totalkredit en unik forståelse for, hvordan en virksomhed får en ide til at blomstre og samtidig formår at skabe en succesfuld forretning. I dag bruger Troels sin solide erfaring fra den finansielle sektor til at rådgive og lede virksomheder, heriblandt Brickshare.

Johan Lorenzen Brickshare

Johan Lorenzen

Bestyrelsesmedlem

Johan Lorenzen

Bestyrelsesmedlem

Johan Lorenzen er tidligere venturekapitalist i investeringsselskabet Sunstone samt tidligere direktør for og investor i det finske fintech-selskab, Holvi, der i 2016 blev solgt i en millionhandel til storbanken BBVA. Johan har således med sine 10 års erfaring, som venturekapitalist og finansiværksætter, en god forståelse for fremtiden inden for finanssektoren. I dag arbejder Johan Lorenzen som specialist, rådgiver og investor for fintech-virksomheder, heriblandt Brickshare, Spiir, Grandhood og Nordic API Gateway.

Eric Korre Horten Brickshare

Eric Korre Horten

Bestyrelsesmedlem

Eric Korre Horten

Bestyrelsesmedlem

Eric Korre Horten er uddannet advokat, HD(R) og partner i Mazanti-Andersen Korsø Jensen og har henover 10 år siddet som partner i Philip Advokatfirma. Eric er stærk på fast ejendom, da han rådgiver danske og internationale børsnoterede selskaber og finansielle virksomheder om børsret og kapitalmarkedsforhold, selskabsforhold samt finansiering og transaktioner med fast ejendom. Med Eric, som har over 30 års erfaring i advokatbranchen, bringes den stærke compliance ind i billedet, som er vigtig i understøttelsen af Brickshare.

Følg med bag kulisserne på Instagram

Ejendomsinvestering made easy

+110M kr. i investeret beløb
Indløs dine andele på månedlig basis
14832 brugere på platformen
+2M kr. betalt i udbytte til investorer