I medierne

Investeringsplatform for ejendomme ansætter tre nye profiler

Høj troværdighed og styr på alle processer er afgørende, når man vil være en børs for ejendomsprojekter og have småinvestorer som kunder. Derfor har investeringsplatformen Brickshare ansat tre nye profiler, som også skal bidrage til skalering af startup-projektet.

Læs artikel
Nu får private investorer en bredere vej til alternative investeringer

Brickshare giver almindelige husholdninger mulighed for at investere i ejendomme for overkommelige beløb og med førsteret til lejlighederne. Nu planlægger Brickshare at brede konceptet ud til solceller.

Læs artikel
Investeringsplatform: Bliv ejendomsinvestor i København for 10.000 kr

Investeringsplatformen Brickshare vil med beløb ned til 10.000 kr. gøre ejendomsinvestering i København attraktivt for private investorer

Læs artikel
Investeringsbørs for folket: Nu kan du også blive ejendomsspekulant

Med overkommelige indskud fra 10.000 kroner kan alle købe sig ind i ejerskabet af københavnske udlejningsejendomme i et nyt koncept, der vil demokratisere retten til at investere. Visionen er en folkebørs, hvor helt almindelige danskere kan købe små bidder af alt fra ejendomme til vindmøller og solcelleanlæg.

Læs artikel
Danske iværksættere vil gøre ejendomsinvestering til noget for alle

Hr. og Fru Danmark har nu mulighed for at tjene penge på ejendomsinvesteringer. Et kæmpe marked med globalt potentiale, mener storinvestor.

Læs artikel
Brickshare i TV 2 Lorry

TV 2 Lorry var forbi til en snak om ejendomsinvestering på vores investeringsplatform Brickshare, hvor alle kan investere i fast ejendom fra 10.000 kr.

Læs artikel
Tre tunge profiler køber sig ind i dansk fintech-startup for "millionbeløb"

Den danske investeringsplatform for fast ejendom, Brickshare, forstærker nu bestyrelsen med tre nye profiler fra den forholdsvis tunge ende af det danske start up miljø.

Læs artikel
Fintech-virksomhed 10-dobler medarbejderantal

Investeringsplatform Brickshare har vokseværk. I løbet af det seneste år er antallet af medarbejdere i den knap to år gamle fintech-virksomhed, som vil gøre ejendomsinvestering til allemandseje, vokset fra 2 til 20. Og ambitionerne er høje i virksomheden, som ved udgangen af tredje kvartal i år havde 100 mio. kr. i kapital under forvaltning.

Læs artikel
Her er vinderne af Estate Media Priserne 2018

Der var massive – og velfortjente klapsalver til vinderne, da årets fem Estate Media Priser blev uddelt torsdag aften på Estate Medias Ejendomsdagene 2018. Brickshare vandt Estate Media Årsprisen 2018 i kategorien Proptech.

Læs artikel
Lavish coder salaries challenge fintech startups

The lack of experienced software developers with a financial background is driving salaries through the roof, according to a startup founder, and a professor at Copenhagen University.

Læs artikel
Startup vil gøre det muligt for alle at investere i ejendomme

Planen for den nye startup Brickshare er, at det skal være lige så let at investere i fast ejendom, som det er at leje en film på Netflix eller købe en bog på Amazon. Virksomheden fået en kapitalindsprøjtning på 10 millioner kr.

Læs artikel
Brickshare får millioninvestering til at bygge børsplatform for ejendomsinvesteringer

Nu investerer SEED Capital og PreSeed Ventures 10 millioner kroner i den digitale investeringsplatform, som formidler kapital mellem ejendomsselskaber og private, der kan investere for helt ned til 10.000 kr.

Læs artikel

Ejendomsinvestering made easy

+110M kr. i investeret beløb
Indløs dine andele på månedlig basis
16947 brugere på platformen
+2M kr. betalt i udbytte til investorer