I medierne

Brickshare i TV 2 Lorry

TV 2 Lorry var forbi til en snak om ejendomsinvestering på vores investeringsplatform Brickshare, hvor alle kan investere i fast ejendom fra 10.000 kr.

Læs artikel
Tre tunge profiler køber sig ind i dansk fintech-startup for "millionbeløb"

Den danske investeringsplatform for fast ejendom, Brickshare, forstærker nu bestyrelsen med tre nye profiler fra den forholdsvis tunge ende af det danske start up miljø.

Læs artikel
Fintech-virksomhed 10-dobler medarbejderantal

Investeringsplatform Brickshare har vokseværk. I løbet af det seneste år er antallet af medarbejdere i den knap to år gamle fintech-virksomhed, som vil gøre ejendomsinvestering til allemandseje, vokset fra 2 til 20. Og ambitionerne er høje i virksomheden, som ved udgangen af tredje kvartal i år havde 100 mio. kr. i kapital under forvaltning.

Læs artikel
Her er vinderne af Estate Media Priserne 2018

Der var massive – og velfortjente klapsalver til vinderne, da årets fem Estate Media Priser blev uddelt torsdag aften på Estate Medias Ejendomsdagene 2018. Brickshare vandt Estate Media Årsprisen 2018 i kategorien Proptech.

Læs artikel
Lavish coder salaries challenge fintech startups

The lack of experienced software developers with a financial background is driving salaries through the roof, according to a startup founder, and a professor at Copenhagen University.

Læs artikel
Køb en mursten i en ejendom: Startup vil demokratisere boligmarkedet

Ny investeringsplatform skal udfordre det eksisterende realkreditsystem og give flere adgang til boligmarkedet. Med den agenda har startup-virksomheden Brickshare netop rejst ti mio. kroner.

Læs artikel
Startup vil gøre det muligt for alle at investere i ejendomme

Planen for den nye startup Brickshare er, at det skal være lige så let at investere i fast ejendom, som det er at leje en film på Netflix eller købe en bog på Amazon. Virksomheden fået en kapitalindsprøjtning på 10 millioner kr.

Læs artikel
Sælg din friværdi: Iværksættere får 10 millioner til ejendoms-platform

Med en ny investeringsplatform har start-up'en Brickshare gjort det muligt at investere i små bidder af en lejlighed. Nu skal nye investormillioner sætte gang i væksten.

Læs artikel
Brickshare får millioninvestering til at bygge børsplatform for ejendomsinvesteringer

Nu investerer SEED Capital og PreSeed Ventures 10 millioner kroner i den digitale investeringsplatform, som formidler kapital mellem ejendomsselskaber og private, der kan investere for helt ned til 10.000 kr.

Læs artikel
Making it easy to invest in property

Many people want to invest in the property market, but it can seem like an unobtainable dream requiring a great deal of time and money. Brickshare has created one of the first opportunities in Europe to easily and quickly invest in property.

Læs artikel
Ejerboliger kan blive næste alternative investering

I USA boomer opkøbet af ejerboliger til investerings­formål. Herhjemme er det tilsvarende marked endnu småt, men det kan blive sparket i gang, hvis boligpriserne falder, og forældrekøbere ikke kan sælge uden tab.

Læs artikel
Fintech-iværksættere vil bringe investering i fast ejendom ind i det nye årtusind

Startuppet Brickshare vil bringe investering i fast ejendom ind i det nye årtusind, og gøre boliginvestering tilgængeligt for alle.

Læs artikel

Ejendomsinvestering made easy

+80 millioner i investeret beløb
Indløs dine andele på månedlig basis
13211 brugere på platformen
Modtag dit udbytte løbende