Linde Allé, en stærk upside-case

Type: 20 lejligheder & 3 erhvervslejemål | Ejendomsfond: Valby - Vanløse - Sydhavnen

Velkommen til projektsiden for projektet på Linde Allé i Vanløse. Her kan du få mere information om ejendommen og hvorfor vi mener, det er en god investering. Først viser vi den forventede udvikling over 10 år, og længere nede på siden kan du læse en beskrivelse af selve ejendommen samt yderligere informationer.

Forventet udvikling over 10 år

Her kan du se den budgetterede udvikling for investeringsprojektet over de næste ti år. NAV står for Net Asset Value og kaldes også for Indre Værdi. Vi udbetaler kvartalsvise udbytter til vores investorer, såfremt der er egenkapital til det.

Den forventede egenkapitalsforrentning er en kombinationen af udbetalt udbytte og en stigning i NAV. Du kan se tallene bag denne graf i det 10-årige budget, der er tilgængeligt for Brickshare-brugere længere nede på siden.

Den forventede udvikling over 10 år for projektet på Linde Allé


Beskrivelse af ejendommen


Vi tilbyder nu dette investeringsprojekt i en moderne ejendom på Linde Allé i Vanløse. Ejendommen er en såkaldt upside case, der indeholder en lejereserve, eftersom den nuværende gennemsnitlige husleje pr. kvadratmeter ligger på 1.440 kr. årligt.

Markedslejeniveauet for denne type ejendom ligger på 1.700 kr. pr. kvadratmeter. Det vil være muligt at realisere lejereserven løbende ved fraflytning og genudlejning til nye lejere. Markedslejen er beregnet af to uafhængige mæglere. Et højere lejeniveau vil resultere i en højere lejeindtægt. Den løbende udnyttelse af lejereserven giver en mulig up side og kan påvirke udbetalingen af udbytte og egenkapitalforrentningen positivt.

Brickshare benytter sig af det aktuelle, lave renteniveau til at indgå fastforrentede lån med mulighed for refinansiering i tilfælde af en rentestigning. Dette medfører desuden, at investeringscasen har stabile renteomkostninger over en 30-årig periode. Du har med andre ord som investor vished for dine renteomkostninger i hele lånets løbetid.

Vidunderlige Vanløse har igennem de seneste 15 år oplevet en genopblomstring. Flere familier og unge flytter nu et stenkast uden for Københavns centrum og bosætter sig på det "ydre Frederiksberg" i grønne omgivelser. Bydelens historiske ejendomme har gennemgået en løbende renovering, ligesom nye boligejendomme er skudt op i flot harmoni med den eksisterende boligmasse.

Det er en af disse nyere boligejendomme, vi i dag kan præsentere som vores nyeste investeringsprojekt i ejendomsfonden "Valby, Vanløse og Sydhavn". Ejendommen er opført i 2012 og indeholder 23 enheder. Det er en moderne, vedligeholdelseslet bygning, der med sin murstensfacade står pænt i gadebilledet blandt de ældre ejendomme.

Ejendommen har en fremragende beliggenhed i gåafstand til både indkøbsmuligheder og offentlig transport, herunder trafikknudepunktet Flintholm Station, hvor der er metro, S-tog og busser. Her på siden kan du udforske området og selve investeringsejendommen.

I menuen til højre finder du al væsentlig investorinformation, du kan bruge til at vurdere, om investeringen er noget for dig.

Lejlighederne består af 20 enheder i størrelsen 85-119 kvm. med fleksible planløsninger og blot fem minutters gang fra Flintholm st.

De bliver indrettet efter alle kunstens regler med kvalitetsinventar og alle får en stor altan og udendørsarealer, samt adgang til fællesarealer, der dækker over både parkeringsarealer og en grøn gårdhave. Der er altså tale om 20 meget attraktive lejligheder i et kvarter, hvor der er generel høj efterspørgsel og få boliger af denne type.

KØBENHAVNS GRØNNE BAGHAVE

I takt med de stigende boligpriser i Københavns brokvarterer er efterspørgslen på boliger i Vanløse steget støt. Bydelen er perfekt for alle dem, der ønsker et hyggeligt nabolag at komme hjem til. De rolige gader befolkes af børnefamilier, studerende, ældre ægtepar og pensionister. Alle områdets beboere nyder godt af den stigende mængde tilbud i bydelen, både når det kommer til fritidsaktiviteter, indkøbsmuligheder og grønne områder.

Ejendommen er centralt placeret på Linde Allé mellem Ålekistevej og Grøndals Parkvej. Der er supermarkeder, skoler, institutioner og naturområder som Damhussøen og Grøndalsparken inden for en kilometers afstand. På Ålekistevej finder du en række caféer og andre spisesteder, og det egentlige bycentrum ved Vanløse Station ligger knap en kilometer fra ejendommen; en magelig spadseretur ad rolige gader.

Ved stationen er der et aktivt handelsliv centreret omkring det nyere indkøbscenter Kronen, hvor der er cirka 40 forretninger af enhver slags med kendte brands som H&M, Sinnerup og Intersport. I Kronen finder du ogsåtalrige spisesteder og et fitnesscenter.

Lige rundt om hjørnet finder du også Kulturstationen i Vanløse, hvor der årligt afholdes over 100 arrangementer inden for musik, teater, litteratur og kunst. Alt dette er indenfor gåafstand fra ejendommen på Linde Allé, hvor lejere også har den luksus at kunne spadsere 800 meter til Flintholm Station, hvorfra de kan tage med tre S-togslinjer eller metroen ind mod byen. Alternativt kan de benytte en af de mange busser, der jævnligt kører forbi.

Transportmulighederne gør det muligt at komme til Indre By på blot et kvarter fra ejendomme på Linde Allé. Det tager cirka lige så lang tid, hvis man hopper på jernhesten. Vanløses placering gør det også nemt at benytte sig af Frederiksbergs populære caféliv.

EN MODERNE OG ATTRAKTIV INVESTERINGSEJENDOM MED LEJERESERVE

Ejendommen på Linde Allé er en såkaldt low maintenance-bygning opført i 2012 i solide og gedigne materialer, der giver et lavt energiforbrug og lang holdbarhed.

Ejendommen består i alt af 20 3-4-værelses lejligheder i størrelsesordenen 85-120 m2, og derudover er der også 3 erhvervslejemål i kælderetagen på 93-182 m2. Samtlige lejemål er udlejede, og der er historisk lav tomgang i ejendommen. Den gennemsnitlige leje ligger under den vurderede markedsleje.

Det betyder, at der løbende ved fraflytning er mulighed for at hæve huslejen og realisere lejereserven. Alle lejlighederne fordeler sig på to opgange med elevatorer.

Alle lejlighederne har et depotrum i kælderen. Lejlighederne er gennemgående indrettet lyst med lakbehandlede asketræsgulve og hvide skabsfronter i køkkenet, såvel som i resten af værelserne.

Selve køkkenerne er fra BIGA med kvalitets-hvidevarer fra Bosch, der inkluderer komfur/ovn, opvaskemaskine og køle-/fryseskab i køkkenet samt vaskemaskine og tørretumbler i badeværelset. De åbne planløsninger giver gode indretningsmuligheder, og lyset strømmer ind fra de store sydvestvendte vinduespartier, der giver sol i alrummene til langt ud på aftenen.

Der er franske altaner i alle værelser, og samtlige lejligheder har adgang til dejlige altaner på helt op til 12 m2. Lejlighederne i stueetagen kan træde ned i deres eget private havestykke fra altanen.

Linde Allé Webinar:

Vi har lavet en detaljeret gennemgang af investeringsprojektet og om Brickshare. Se med her, hvis du er nysgerrig på at investere i Linde Allé.


Eksempel på treværelses: Her ser du et eksempel på en af de otte treværelses lejligheder. De to fine soveværelser har franske altaner, og det åbne køkken-alrum er lyst og indbydende. Bemærk, at dette eksempel er i stueetagen og derfor har adgang til et lille havestykke fra altanen. De 8 lejligheder af denne type er på mellem 85 og 91 kvadratmeter.

Eksempel på fireværelses: Her ser du et eksempel på de 12 fireværelses lejligheder. Lejlighederne har tre store soveværelser med franske altaner og indbyggede skabsløsninger. Lejlighederne af denne type har enten store altaner på 12 m2 eller adgang til et havestykke. Køkkenet er åbnet ud mod alrummet, og på badeværelset er der vaskesøjle, gulvvarme og stor bruseniche. Denne type lejlighed er på mellem 110 og 120 kvadratmeter.


100%
34.225.905 kr.
Investeringsmål
8-9%
Afkast
3-4%
Udbytte
1191
Investorer
0.946049
NAV

Fakta

 • 1 Portefølje med 20 lejligheder & 3 erhvervslejemål
 • 2 Forventet årligt afkast (EKF før skat) på 8-9% over 10 år
 • 3 Forventet årlig udbyttebetaling på 3-4%
 • 4 Minimumsinvestering fra 10.000 kr
 • 5 Anvisningsret til at leje lejlighederne
 • 6 Ingen besvær med vedligeholdelse, udlejning og administration
 • 7 Indløs din andel på månedlig basis og få udbetalt din investering
 
 
 
 

Status på projektet

 • Kvartalsrapport Q2 2020
  04 August 2020
 • Udbytteudbetaling
  22 Juni 2020
 • Udbytte skæringsdag
  10 Juni 2020
 • Bestyrelsesmøde
  08 Juni 2020
 • Forventet overtagelsesdato
  01 Januar 2020
100%
34.225.905 kr.
Investeringsmål
8-9%
Afkast
3-4%
Udbytte
1191
Investorer
0.946049
NAV

Fakta

 • 1 Portefølje med 20 lejligheder & 3 erhvervslejemål
 • 2 Forventet årligt afkast (EKF før skat) på 8-9% over 10 år
 • 3 Forventet årlig udbyttebetaling på 3-4%
 • 4 Minimumsinvestering fra 10.000 kr
 • 5 Anvisningsret til at leje lejlighederne
 • 6 Ingen besvær med vedligeholdelse, udlejning og administration
 • 7 Indløs din andel på månedlig basis og få udbetalt din investering
 
 

ØKONOMI & BUDGET

Ejendommen forvaltes i dag af en professionel ejendomsadministration med god indsigt i ejendommens drift og beboernes behov. Brickshare vil ved overtagelse ligeledes outsource ejendommens ejendomsadministration til en ekstern og professionel samarbejdspartner. En driftsudgift som vil blive dækket af Brickshares forvaltningshonorar.

Overstående beregninger er med forbehold for eventuelle kursændringer frem til den endelige hjemtagelse af realkreditlån på overtagelsesdagen af Linde Alle.

Endelig lånsammensætning er afhængig af dagskurs og renteniveau på tidspunkt for overtagelsen og betaling af restkøbesum.

Boligprisernes udvikling

Du får her et historisk indblik i boligprisernes udvikling i området og den årlige vækst. Bemærk at når du investerer i fast ejendom, vil der altid være en risiko forbundet hertil. Vi ønsker derfor ikke at lave en prognose for boligpriserne, da der ingen garanti er for, hvordan priserne vil udvikle sig i fremtiden.

 

"Kilde: Tallene er hentet fra boligmarkedsstatistikken på finansdanmark.dk"'

 

"Kilde: Tallene er hentet fra boligmarkedsstatistikken på finansdanmark.dk"

 

Kilde: Tallene er hentet fra boligmarkedsstatistikken på finansdanmark.dk

Vælg dit ønskede investeringsbeløb
Tidshorisont for din investering
Over 10 år har din investering et forventet afkast (inkl. udbytteudbetaling) på:
0 kr.
Heraf udbyttebetalinger 0 (2.9%)
Samlet årligt afkast på din investering 8%
OBS:Tallene er kun vejledende og kan ikke anvendes som en sikker indikator for fremtidige afkast & prisudvikling. Der er ingen garanti for et positivt afkast.

Beregn dit forventede afkast

Med vores afkastberegner får du en indikation på, hvad en Brickshare-investering kan gøre for dig og din investeringsportefølje.

Udforsk bydelen

 
 • Børnehaver 23
 • Skoler & gymnasier 11
 • Universiteter1
 • Indkøbsmuligheder13
 • Fitness16
 • Transport muligheder3

Ofte stillede spørgsmål

Brickshare er en online investeringsplatform, der gør det nemt for alle at investere i fast ejendom. Brickshare har en licens som forvalter af alternative investeringsfonde, og vi klarer alt det praktiske i forhold til køb af ejendom, udlejning, jura og administration. Det eneste du skal gøre, er at vælge, hvilke ejendomsfonde du ønsker at investere i. Du får løbende udbetalt din andel af overskuddet (som ultimativt stammer fra driften af ejendommene), og hvis aktivets værdi er blevet forøget, får du udbetalt din andel af profitten, når du indløser din andel og får udbetalt din investering.

Hos Brickshare kan du investere fra minimum 5.000 kr. op til +750.000 kroner. Det er helt op til dig.

Du skal først oprette en gratis Brickshare-profil. Du skal nemlig bruge en profil, før du kan gå på opdagelse i vores ejendomsfonde og de dertilhørende investeringsprojekter. Derefter kan du enten vælge at investere dine penge i en enkelt ejendomsfond, eller du kan sammensætte en bred portefølje med flere investeringer i forskellige fonde på vores investeringsplatform.
 

Hvis du ønsker at foretage investeringer i Brickshares ejendomsfonde, skal du desuden gennemgå en KYC-procedure (”Kend din kunde”) i overensstemmelse med hvidvaskreglerne. 

Som investor har du som det helt klare udgangspunkt ret til at indløse dine andele en gang om måneden og få realiseret din investering.

 

Meddelelse om indløsning skal tilgå Brickshare senest den 20. i en måned og bliver behandlet efter princippet ”først i tid – bedst i ret”. Det betyder, at de investorer, der først har anmodet om at blive indløst, vil få deres indløsningsanmodning behandlet først. Dine andele vil blive indløst til gældende kurs ved indløsningstidspunktet. Andelenes indløsningspriser oplyses ved henvendelse til Brickshare og offentliggøres hver 14. dag på brickshare.dk. 

 

I tilfælde af, at ejendomsfonden modtager mange indløsningsanmodninger, kan der dog forekomme begrænsninger. Dette hænger sammen med at fondens investeringsejendomme af natur er illikvide og andelene ikke er optaget til handel på et reguleret marked. Derfor, kan indløsning udskydes, fx i tilfælde af, at de samlede indløsningsanmodninger for en given fond overstiger 5% af den pågældende afdelings formue den 20. i måneden.

 

Ved indløsning af fondsandele tager Brickshare 1% af det indløstes værdi i gebyr.

 

Du kan læse mere om dette i investorinformationen og vedtægterne.

Ja, hvis eksempelvis en investor vælger at indløse sine andele, så vi vil udstede nye andele og lade en ny investor kommer ombord i investeringsprojektet.

Nej, det er ikke muligt at investere i Brickshares ejendomsfonde, hvis du er under 18 år.

Dine andele værdiansættes til indre værdi. Indre værdi repræsenterer, hvad den enkelte andel i fonden er værd. Det betyder i korte træk, at indre værdi opgøres ved, at værdien af alle aktiver i fonden, navnlig værdien på de underliggende selskaber, som ejer den faste ejendom og fondens passiver, dvs. fx omkostninger til depositar, revision og forvaltning trækkes fra hinanden og deles med antallet af andele i fonden.


Du kan læse mere om beregningen i vedtægterne her.

Opdatering af andelenes værdi

Indløsningspriserne for andele i fondene er tilgængelige på dit personlige dashboard og på de respektive projektsider på brickshare.dk. Disse priser opdateres hver 14. dag. Har du investeret i et af vores ejendomsselskaber, opdateres værdien hver måned. Du kan få oplyst værdien af din investering i ejendomsselskabet ved at kontakte os på hello@brickshare.dk

Som investor kan du vælge at reservere din andel i et projekt. Det betyder, at vi reserverer en plads i projektet til dig, og at du kan vente med at betale for din investering, til projektet er tæt på at være fuldtegnet. Vi kontakter de investorer, som vælger at reservere andele, når projektet har passeret 80% tegning. Herefter skal investeringen betales.

Din investeringssum indbetales til Brickshare AIFM A/S, som indbetaler pengene til ejendomsfonden, når din investering er godkendt og din investeringsaftale er underskrevet af begge parter.

 

Du har mulighed for at betale med kort for investeringer op til 50.000 kr. eller ved almindelig bankoverførsel. Du modtager en bekræftelsesmail, når vi har modtaget pengene på forvalterens konto.

 

Ved en bankoverførsel fremgår forvalterens kontonummer på selve investeringsprojektets side og i din investeringsaftale.

 

Ved kortbetalinger skal du være opmærksom på, at der fra din banks side kan være begrænsninger på kortet i forbindelse med eksempelvis online handel. Oplever du problemer med at gennemføre en transaktion, kan det skyldes denne begrænsning. Du skal i så fald kontakte din bank.

 

Du får tilsendt en bekræftelsesmail, når din investering er gået igennem, og vi har modtaget pengene på forvalterens bankkonto. Du kan også se om din investering er blevet godkendt på dit dashboard.

Vi tager et placeringshonorar ("placement fee") på op til 4% af handelsprisen på de købte investeringsejendomme. Derudover tager vi et løbende forvalterhonorar på op til 1% af Asset Under Management (AUM).

Størrelsen på honorarerne kan variere, og honorarernes præcise størrelse fremgår også under nøgletal for de enkelte ejendomsfonde, i budgetterne for investeringsprojekterne og af investoroplysninger.

Brickshares løbende forvalterhonorar dækker blandt andet over:
 

 • Håndtering af en ejendomsfonds økonomiske forhold, herunder foranledning af udarbejdelse af reviderede regnskaber, bogføring etc.
 • Udlejning af en ejendomsfonds ejendomsportefølje samt markedsføring heraf
 • Håndtering af lejerhenvendelser og lejeopkrævning
 • Varetagelse af justeringer af en ejendomsfonds udlejningsejendomme, herunder istandsættelse, maling, rengøring og eventuelt ændring af indvendige forhold (ændring af værelsesantal m.v.)

Det årlige afkast og udbytte er forskelligt fra hver ejendomsfond og de dertilhørende investeringsprojekter.

 

Dit udbytte bliver løbende udbetalt i form af overskuddet, som ultimativt stammer fra et positivt resultat fra driften af investeringsejendommene. Derudover kan du se frem til en potentiel kapitalgevinst via værdistigninger på de underliggende investeringsejendomme, når du indløser din andel i ejendomsfonden.

 

Forventet afkast kan du se under de enkelte ejendomsfonde og de dertilhørende investeringsprojekter. For en bedre forståelse af afkast og udbytte kan du med fordel læse denne blog.

 

Som investor i én af ejendomsfondene på Brickshare-platformen forventes du løbende at få udbetalt udbytte hvert kvartal, såfremt det er finansielt forsvarligt.
 

Bemærk, at vi udbetaler den 15. i udbetalingsmåneden. Afhængigt af din bankforbindelse kan der godt gå op til nogle dage, før du kan se beløbet på din konto.
 

Eksempel:
 

 • Udbytte fra 1. kvartal (januar, februar og marts) vil du få udbetalt den 15. april
 • Udbytte fra 2. kvartal (april, maj og juni) vil du få udbetalt den 15. juli
 • Udbytte fra 3. kvartal (juli, august og september) vil du få udbetalt den 15. oktober
 • Udbytte fra 4. kvartal (oktober, november og december) vil du få udbetalt den 15. januar

Er du ny investor i én af ejendomsfondene på Brickshares investeringsplatform, er du først berettiget til udbytte, når din investeringsaftale er underskrevet af Brickshare. Der kan gå op til mere end seks måneder, før du som investor i et nyt projekt får udbetalt udbytte første gang. Dette skyldes, at ejendomsfonden først skal købe en given investeringsejendom, overtage den og muligvis sørge for at få den udlejet, før vi kan udbetale udbytte.

Din investering i en ejendomsfond på Brickshares investeringsplatform er juridisk indhegnet og adskilt fra Brickshares egne driftsmidler. Dit ejerskab (din andel) og dine investeringer vil derfor forblive uberørt, hvis Brickshare skulle komme i økonomiske vanskeligheder.

Værdien af dine investeringer er afhængig af den generelle prisudvikling for det postnummer, som din investering er tilknyttet. Stiger boligpriserne stiger værdien af din investering, og falder boligpriserne falder værdien af din investering.
 

Dog er prisstigninger og prisfald på boligmarkedet ikke likviditetsdrænende for ejendomsfonden, før investeringen realiseres. Dvs. at så længe driften af den underliggende investeringsejendom er profitabel og genererer overskud, er det stadig muligt at få udbetalt udbytter, såfremt der er frie reserver til dette. Derudover vil en profitabel drift modsvare den negative effekt fra fald i boligpriser.  Lejepriser har historisk vist sig at være mere stabile end boligpriserne.

Der er altid risici forbundet med investeringer. Generelt, er den største risiko forbundet med investeringer i de ejendomsfonde som Brickshare forvalter, at fondene er unoterede værdipapirer og ikke kan frit omsættes. Derudover, er de underliggende ejendomsaktiver illikvide af natur. Derfor er der en betydelig likviditetsrisiko forbundet med investeringer gennem Brickshareplatformen. Der er også risici forbundet med markedet – priser på fast ejendom kan falde og en række andre risici. Vi tager disse risici meget alvorligt og opfordrer dig til at læse mere om risiciene her. 

Hos Brickshare passer vi på vores investorers penge. Vi passer også på, at vores platform ikke bliver misbrugt til forsøg på hvidvask eller terrorfinansiering. Det er et samfundsansvar, vi med glæde tager på os.

 

Derfor kan du som investor blive mødt med spørgsmål, der skal hjælpe os med at forstå, hvorfra midlerne til din investering stammer og potentielt blive bedt om at dokumentere dette.

 

Vores spørgsmål og eventuelle krav til dokumentation afhænger af de oplysninger, vi modtager fra dig som ny eller eksisterende investor. Hvis du har angivet, at midlerne stammer fra løbende opsparing af lønudbetalinger, vil vi i nogle situationer bede dig dokumentere dette ved at sende en kopi af dine seneste tre lønsedler eller den seneste årsopgørelse fra SKAT. Vi behandler dine oplysninger strengt fortroligt og i henhold til gældende regler om persondata. Du finder vores persondatapolitik i bunden af vores hjemmeside.

Virksomheden Bjørnsholm, som er professionel ejendomsadministrator, tager sig af den daglige drift af investeringsejendommene i samarbejde med os.

Vi sørger for at tage et tilstrækkeligt depositum og forudbetalt leje til, at det vil kunne dække manglede husleje fra lejere. Vi sørger også for altid at screene alle lejere, så vi på den måde kan sikre, at de passer godt på lejligheden og dermed din investering.

Vi afsætter et fast beløb på årlig basis til almindelig vedligeholdelse af lejlighederne i investeringsejendommene. Ved skader påført af lejer, gøres der udlæg i depositum, betalt af lejer ved indflytning. Såfremt lejer pådrager skader i lejligheden inden en eventuel udflytning, gøres der ikke udlæg i depositummet, da lejeren vil modtage regningen separat. Udvendig vedligeholdelse betales af den givne ejerforening.

Hvis en given lejlighed i en af investeringsejendommene kræver istandsættelse, vil dette være budgetteret i vores budgetter sammen med købsprisen.

Vi bestræber os på at finde de bedste investeringsejendomme, da det er vores ansvar at sikre en høj kvalitet af ejendomme til vores investorer på Brickshare-platformen. Vi lægger f.eks. stor vægt på beliggenhed, arkitektur, planløsning, transportmuligheder og andre faciliteter, som er værdifulde at tage med i betragtningen ved et boligkøb. Dette er bl.a. for at sikre en høj efterspørgsel og dermed reducere risikoen for tomgang væsentligt.

Investeringsejendommene ejes af et ejendomsselskab, som en ejendomsfond ejer. Når du investerer på vores platform, bliver du således investorer i og medejer af denne ejendomsfond.

Hos Brickshare har du mulighed for at leje en af lejlighederne i de investeringsejendomme, som du investerer i via ejendomsfondene på Brickshare-platformen. Det er det, vi kalder anvisningsretten.

 

Anvisningsretten kan benyttes af dig selv som investor, samt af dine familiemedlemmer (bemærk dog, at der ved enkelte ejendomme kan være særlige udlejningsvilkår samt eksisterende ventelister). Anvisningsretten er dog ikke mulig for investeringer foretaget med pensionsmidler.

 

HUSK at aktivere din anvisningsret. Dette gør du ved at kontakte os på hello@brickshare.dk, hvor du fortæller, hvilket projekt du ønsker at aktivere anvisningsretten til, hvorefter du tilføjes til ventelisten. Anvisningen af ledige lejligheder sker efter først-til-mølle princippet. Der differentieres ikke mellem investeringens størrelse.

 

Det er ikke muligt at være ”passiv” på listen. Vi ønsker at give tilbuddet til dem, som reelt har brug for en bolig her og nu. Du kan sige nej til tre boliger, hvorefter du mister din plads på ventelisten. Ønsker du at komme tilbage på listen igen, skal du blot gøre dette i dit dashboard.

Når du investerer i en ejendomsfond på Brickshares investeringsplatform, bliver du investor i og medejer af denne fond. Ejendomsfondens strategi er ”buy-and-hold”, dvs. investeringerne har en lang investeringshorisont - og det er ikke planen, at investeringsejendommene skal sælges. Hele ideen med platformen er, at du kan realisere dine investeringer uafhængigt af andre og realisere den eventuelle kapitalgevinst forbundet med din andel.
 

Hvis der skulle komme et godt tilbud på ejendommene, eller på anden vis være en oplagt grund til at sælge, vil vi selvfølgelig gøre det, som er i investorernes bedste interesse.

Ja, vi inviterer løbende Brickshares investorer og brugere til åbent hus i de nyindkøbte investeringsejendomme, hvor du får mulighed for at se din investering. Du vil modtage en invitation på mail, når vi inviterer til åbent hus.

De skattemæssige forhold beskrevet i dette skatteafsnit gælder kun for Investorer, der er fuldt skattepligtige i Danmark. Beskrivelsen omfatter de generelle regler og særregler samt detaljer omtales ikke. Fuldt skattepligtige Investorer er navnlig personer, der har bopæl i Danmark eller opholder sig her i mindst seks måneder, samt selskaber, der er er indregistreret eller har ledelsens sæde i Danmark.

 

Den skattemæssige behandling afhænger af den enkelte investors situation og kan ændre sig fremover som følge af ændringer i lovgivningen eller investors forhold.

 

Skattemæssigt behandles andelene i Brickshare Invest AIF-SIKAV efter reglerne i aktieavancebeskatningsloven. Oplysningerne nedenfor er givet under forudsætning af, at fonden har status som et almindeligt selskabsbeskattet selskab. Fondens investeringer vil så vidt muligt blive tilrettelagt således, at fonden skattemæssigt har status som et almindeligt selskabsbeskattet selskab, og at den ikke vil ændre skattemæssig status til lagerbeskattet investeringsselskab.

 

Privatpersoner

Andelene beskattes efter reglerne for unoterede aktier, idet de ikke er omsættelige eller optaget til handel på et reguleret marked.

 

Udbytter og realiserede avancer og tab medregnes i aktieindkomsten. Aktieindkomst op til 54.000 kr. og det dobbelte beløb for ægtefæller beskattes med 27 pct. mens et eventuelt overskydende beløb beskattes med 42. pct.

 

Hvis aktieindkomsten bliver negativ, fordi tabet ikke kan rummes i aktieindkomsten, beregnes en negativ skat af aktieindkomsten, og den negative skat modregnes i investors samlede slutskat for året. Kan den negative skat ikke rummes i investors samlede slutskat for året, overføres den negative skat til modregning i en eventuel samlevende ægtefælle slutskat. Et eventuelt yderligere negativt beløb kan fremføres til modregning i investors eller i en eventuel samlevende ægtefælles slutskat for efterfølgende år.

 

Pensionsmidler

Andelene kan anskaffes for pensionsmidler og hele afkastet beskattes med 15,3 pct. pensionsafkastskat. Investeringen i fonden (samtlige afdelinger i fonden set under ét) kan højst udgøre 20 pct. af den samlede pensionsopsparing i samme pensionsinstitut.
 

Virksomhedsordningen

Andelene kan ikke erhverves for midler i virksomhedsordningen.

 

Selskaber

Udbytter samt gevinst og tab på andelene medregnes i selskabets skattepligtige indkomst efter reglerne for skattepligtige porteføljeaktier. Beskatningen sker efter lagerprincippet.

 

Selskaber kan anvende realisationsprincippet ved opgørelse af gevinst og tab på andelene, hvis selskabet generelt har valgt at anvende realisationsprincippet på porteføljeaktier, der ikke er optaget til handel på et reguleret marked en multilateral handelsfacilitet. Hvis realisationsprincippet er valgt, kan tab alene fratrækkes i indkomstårets gevinster på realisationsbeskattede aktier. Uudnyttede tab kan fratrækkes i de følgende indkomstårs gevinster på realisationsbeskattede aktier. Tab kan kun overføres til fradrag i senere indkomstår, hvis det ikke kan rummes i nettogevinster på realisationsbeskattede aktier i et tidligere indkomstår.

 

Indberetning af oplysninger til skattemyndighederne m.v.

Fondens forvalter vil foretage indberetninger efter skatteindberetningsloven herunder indberette oplysninger om udbytter til skattemyndighederne.

 

Det er investors ansvar, at skattepligtige udbytter, avancer og tab selvangives korrekt herunder at kontrollere de af forvalteren indberettede oplysninger.

 

Det bemærkes, at dette skatteafsnit ikke er skatterådgivning. Det anbefales derfor, at der søges individuel skatterådgivning hos revisor eller lignende om den skattemæssige behandling.

Ja, som virksomhedsejer kan du investere via Brickshare-platformen. Det kræver, at det er dit personlige holdingselskab, og at du ejer 100% af selskabet direkte.

Vi har budgetteret med 60-70% belåning af de indkøbte investeringsejendomme. Det betyder for dig som investor, at for hver krone investeret kommer realkreditinstituttet med cirka 2 kr. til køb af lejlighed.

 

Du har samtidig den fordel, at du som investor ikke hæfter for lån eller andre forpligtelser. Belåningen er på non-recourse vilkår, som betyder at kun fondens underliggende porteføljeselskaber hæfter for realkreditgælden på investeringsejendommene - og ikke investorerne.

Nej, det fremgår af investeringsaftalen, du underskriver som investorer, at du ikke er forpligtet til at skyde flere penge ind i en ejendomsfond. Derudover er belåningen på non-recourse vilkår, som betyder at kun fondens underliggende porteføljeselskaber hæfter for realkreditgælden på investeringsejendommene - og ikke investorerne.

Dit afkast vil ikke blive påvirket. Dette betyder blot, at vi kan forvalte flere penge og dermed finde mere attraktive eller flere investeringsejendomme til ejendomsfonden. I visse tilfælde vil det dog også være nødvendigt at returnere penge til investorerne.

Skulle vi mod al forventning ikke nå investeringsmålet i et givent investeringsprojekt, så har vi mulighed for at forlænge tegningsperioden. Hvis det ikke er muligt at finde investeringsobjekter inden for en rimelig tid, der matcher investeringskriterierne i investeringspolitikken, får investorerne deres penge tilbage.

Du kan oprette en gratis Brickshare-profil på blot to minutter, og bagefter kan du tjekke vores nyeste investeringsprojekter ud. Såfremt du ønsker at foretage investeringer, skal du gennemgå Brickshares KYC-procedure i overensstemmelse med hvidvaskloven.
 

Du kan oprette en profil her.

Du sender en mail til info@brickshare.dk, så sørger vi for at din profil og alle dine oplysninger bliver slettet med det samme. I medfør af hvidvaskloven er vi forpligtet til at opbevare dine oplysninger i en periode på op til fem år, efter du har bragt dit kundeforhold til ophør. Dette er alene relevant, såfremt du har foretaget investeringer på Brickshare-platformen.