Mød holdet

"Vi åbner ejendomsmarkedet op for almindelige mennesker og gør det muligt at investere sine penge i noget de fleste kan forholde sig til. Boligudlejning er
i modsætning til aktier relativt simpelt at forstå; man lejer ejendommen ud og kan derefter nyde godt af en lejeindtægt"

Mød holdet bag Brickshare

Junaid Ahmad

Junaid Ahmad

CEO

Junaid Ahmad

CEO

Junaid er stifter og CEO for Brickshare. Han er iværksætter helt ind til benet og mestrer stort set alle genre indenfor fintech, alt imens han holder orden på tropperne hos Brickshare. Junaid har en lang karriere bag sig, hvor han har arbejdet med fintech/regtech i mere end ni år med fokus på compliance, consulting og business development, hos bl.a. Danske Bank. Hvor andre måske er afhængige af Facebook, så har Junaid en svaghed for Linkedin, og vælger du at udfordre ham i bordfodbold, får du kamp til stregen.

Kamran Ahmed

Kamran Ahmed

Produkt og Marketing

Kamran Ahmed

Produkt og Marketing

Kamran er uden tvivl Brickshares ukronede marketingsguru. Han styrer marketingsafdelingen med en imponerende snilde og tryller nye hacks frem på daglig basis. Derudover har Kamran omfattende erfaring inden for teknologi, design og branding fra bl.a. eget webbureau. Kamran er lidt af en grinebider og kæmpe fan af tegneserier, som han ser sammen med sine nevøer. Sidst men ikke mindst, er han en ivrig basketballspiller, der ikke er bleg for en kamp eller to efter arbejde.

Thomas Midtgaard

Thomas Midtgaard

Head of Finance

Thomas Midtgaard

Head of Finance

Thomas holder styr på alle finanserne hos Brickshare. Han er et talgeni, og så er han også excel-ekspert til stor beundring for kontorets excel-analfabets. Derudover er Thomas en eftertragtet herre, som er blevet headhuntet af flere tidligere arbejdspladser. Han har bred erfaring indenfor Corporate Finance og forretningsudviklings med M&A deals fra bl.a. ATRIUM Partners, GN Store Nord A/S og Danske Bank. Thomas har en tvillingbror, og rygtet siger at han ikke kan lide kage, men kun spiser slik.

Julie

Julie Exner

Investor Relations

Julie Exner

Investor Relations

Julie arbejder med investor relations hos Brickshare og er first point of entry, når investorerne ønsker hjælp eller vejledning til Brickshare-platformen. Julie har tidligere boet i London, hvor hun var junior analyst hos asset management virksomheden, Newscape Capital Group. Derudover har Julie haft et internship hos Partners Wealth Management i London, hvor hun sørgede for alt, der havde med GDPR at gøre. Til dagligt studerer Julie International Business på CBS, mens hun i sin fritid går til boksning og TRX, og så elsker hun at se fodbold både på stadion og i fjernsynet. Desuden er Julie ikke bange for selv at gå på banen og spille en kamp eller to.

Emilie Schultz-Nybye

Emilie Schultz-Nybye

Marketing & Content

Emilie Schultz-Nybye

Marketing & Content

Emilie arbejder med marketing og content hos Brickshare, hvor hun står for at kreere inspirerende og lærerigt indhold til Brickshares investeringsplatform, nyhedsbreve og de sociale medier. Til dagligt holder hun styr på alt fra blogs til de sociale medier, alt imens hun har en mission om at gøre investering lidt sjovere. Emilie har en cand.mag. i moderne kultur og har tidligere arbejdet med litteratur, prøvet livet som freelance tekstforfatter og i lidt over et år skrev hun boligpoesi for esoftcreative i Barcelona. Emilie er lidt af en bognørd med en forkærlighed for skønlitteratur og vermouth, som hyppigt importeres fra Spanien.

Ēriks Lapiņš

Ēriks Lapiņš

Designer

Ēriks Lapiņš

Designer

Ēriks er studentermedhjælper hos Brickshare og lidt af et en-mands-band. Han har en bred vifte af kompetencer og er både multimediedesigner, tekstforfatter, UI, UX og video-ekspert. I tidernes morgen startede Eriks som praktikant hos Brickshare og går derfor under navnet The Intern. Efter han blev færdiguddannet har han lavet lidt af hvert, og i dag designer han både for web og print, og indimellem leger han også med videoer. Eriks er fra Letland og i dansktimerne lærer han banke banke på jokes, som hyppigt bliver prøvet af her på kontoret.

Anders

Anders Øby

Developer

Anders Øby

Developer

Anders kommer fra startup-miljøet og har arbejdet som systemudvikler siden 2012. Han har erfaring inden for alt fra sundhedssektoren og forsikring til parkeringssystemer og betalingsplatforme. Anders elsker at ro, men har til dags dato ikke sat benene i en singlesculler, hans undskyldning er, at han har for travlt. Kontorets teori er, at han er bange for vand og ikke kan svømme.

Jacob Avlund

Jacob Avlund

Head of Engineering

Jacob Avlund

Head of Engineering

Jacob er Head of Engineering og er uden tvivl manden med det længste cv hos Brickshare. Jacob har arbejdet på både store projekter inden for den finansielle og offentlige sektor samt mindre og mere fleksible projekter - både som projektleder, arkitekt og udvikler. Senest har Jacob været teknisk ansvarlig for at udvikle Danske Banks investeringsplatform June.dk fra bunden. Derudover elsker han at undervise og har undervist i teknologi i årevis og hjulpet hundredvis af universitetsstuderende og branchefolk med nye programmeringsevner.

Jens Christian Berner

Jens Christian Berner

Head of Real Estate

Jens Christian Berner

Head of Real Estate

Med hele 17 års erfaring fra internationale virksomheder såsom Sony, Nordea og Danske Bank er Jens en af de mest erfarne herre hos Brickshare. Jens er uddannet jurist og har igennem sin karriere altid arbejdet med ejendomme, da han brænder for at skabe liv, trivsel og økonomi i mødet mellem mennesker og ejendomme. Jens er kreativ og abstrakt tænkende, resultatorienteret og holder af at levere som et team. I sin fritid er Jens lidt af en naturentusiast med hele 111 bonsaitræer, som han samler og designer i sin have. Han har desuden outsourcet vandingen til et automatisk vandingssystem.

Parham Zamani

Parham Zamani

Investor Relations & Property

Parham Zamani

Investor Relations & Property

Parham arbejder med investor relations hos Brickshare, og han er derfor dagligt i kontakt med Brickshares investorer og brugere. Parham har selv en stor interesse for ejendomsbranchen, og han har lige købt sin første ejerlejlighed i København. Ved siden af arbejdet hos Brickshare studerer Parham Real Estate Investement via fjernstudie på Harvard Universitet, og så er han næstformand i bestyrelsen i Red Barnets ungdomsafdeling i Roskilde. Parham køber ubetinget alle sine skjorter i Carrefour i Dubai, og så er han en af de kloge hoveder, som har tjent penge på Bitcoin boomet.

Jessica Ryvang

Jessica Ryvang

Property Assistant

Jessica Ryvang

Property Assistant

Jessica har en bachelor i finans med speciale i ejendomshandel og har tidligere arbejdet hos EDC Poul Erik Bech på Frederiksberg samt hos Nykredit, som ejerskifteforsikringskonsulent. Hos Brickshare har hun titlen property assistant, hvor hun hjælper Head of Property med forskellige opgaver såsom at agere projektkoordinator på projekter, opbygger databaser og tager sig af udlejning mm. Jessia er desuden en haj til Black Jack og er en af de få, der kører med overskud hos Casino Copenhagen, som dermed har været hovedsponsor for en designertaske eller to.

Anders Michelsen

Anders Michelsen

Investor Relations

Anders Michelsen

Investor Relations

Til dagligt studerer Anders Business Administration på Roskilde Universitet, mens han hos Brickshare vejleder og hjælper Brickshares investorer og brugere, når de ønsker hjælp til platformen. Anders har erfaring fra startup-miljøet, hvor han tidligere har arbejdet som konsulent inden for Virtuel Reality-området. Anders er født og opvokset i Svendborg på Fyn, og han har på sine blot 22 år boet 13 forskellige steder, hvilket er derfra han har sin interesse i ejendomsmarkedet. Anders har desuden spillet fodbold på højeste niveau, og i dag spiller han fodbold for at holde formen ved lige.

Rit Christensen

Rit Christensen

Communication and PR

Rit Christensen

Communication and PR

Rit arbejder med kommunikation og PR hos Brickshare og står for at udforme spændende og inspirerende content, udarbejde pressemateriale samt skabe virksomhedspartnerskaber. Rit er uddannet cand.merc.kom’er og har arbejdet med kommunikation og marketing i seks år. Derudover har hun iværksættererfaring som medejer af en online webshop, der solgte luksus second hand, som hun også selv har en forkærlighed for. Rit er desuden meget berejst og har boet i hele tre forskellige lande - lige fra storbylivet i Berlin til eksotiske Malaysia og Australien. I sin fritid holder Rit af at tegne på Glyptoteket og løbetræne i Frederiksberg Have og har desuden lidt af en svaghed for saltlakrids.

Rasmus von Syberg

Rasmus von Syberg

Developer

Rasmus von Syberg

Developer

Rasmus er en del af Brickshares dygtige tech-team, hvor han blandt andet er med til at bygge Brickshares kommende børsplatform og udvikle nye interne IT-systemer. Rasmus har arbejdet som udvikler i over ni år, hvoraf han de seneste to år har arbejdet i en anden startup-virksomhed. Rasmus sidder hovedsageligt med API (Application Programming Interface) og gør brug af nye metoder og viden, der er tilpasset en fast-paced virksomhed i et hurtigt voksende marked. Rasmus er desuden god til at tegne Anders And og kan blære sig med at have vundet andenpladsen i en Anders And tegnekonkurrence.

Claudiu Robciuc

Claudiu Robciuc

Developer

Claudiu Robciuc

Developer

Claudiu er udvikler hos Brickshare, hvor han arbejder som IT-problemknuser og er med til at udvikle og bygge Brickshares investeringsplatform. Claudiu har altid haft en passion for teknologi og en interesse i matematik, fysisk og IT. Han er uddannet fra KEA, hvor han har læst programmering og er altid klar på en udfordring eller to i udviklingen af nye features. Claudiu har tidligere arbejdet i mindre IT-projekter som freelancer, og han har tidligere været i praktik hos ATEA Denmark, hvor han har udviklet software løsninger til deres interne platforme. I sin fritid holder Claudiu af at læse, høre musik, tage på vandreture, og så har han dyrket kampsport, siden han var helt lille.

Martynas Marcenko

Martynas Marcenko

Front-end designer

Martynas Marcenko

Front-end designer

Martynas arbejder med design og front-end udvikling hos Brickshare. Han er lidt af en rockstar med både kreative designer evner og teknisk indsigt, som kun forstærkes af hans perfektionisme. Inden Brickshare arbejdede Martynas som freelance designer og front-end udvikler i tre år, og han har en baggrund som produktmanager indenfor møbelindustrien. Martnynas elsker hvidløg, spiser pickles direkte fra glasset og så var der dengang han næsten satte ild til en sauna.

Niels Vejrup Carlsen

Niels Vejrup Carlsen

Bestyrelsesmedlem

Niels Vejrup Carlsen

Bestyrelsesmedlem

Niels er en lidt af en rockstjerne blandt iværksættere. Han er dybt passioneret og er ikke bare en almindelig investor og bestyrelsesmedlem. Han er hands on og hjælper stifterne med at bane vejen til succes. Hans portefølje taler for sig selv med bl.a. Trustpilot, Endomondo og Gomore.

Eric Korre Horten

Eric Korre Horten

Bestyrelsesmedlem

Eric Korre Horten

Bestyrelsesmedlem

Eric Korre Horten er specialiseret inden for erhvervs- og selskabsret. Han rådgiver danske virksomheder om bl.a. etablering og finansiering af selskaber. Herudover rådgiver han danske og internationale børsnoterede selskaber og finansielle virksomheder om børsret og kapitalmarkedsforhold, selskabsforhold samt finansiering samt transaktioner med fast ejendom.

Ejendomsinvestering made easy

+60 millioner i crowdfundet beløb
Sælg dine aktier til markedspris
+6000 brugere på platformen
Modtag løbende udbytte