Medierne skriver

Her er vinderne af Estate Media Priserne 2018

Der var massive – og velfortjente klapsalver til vinderne, da årets fem Estate Media Priser blev uddelt torsdag aften på Estate Medias Ejendomsdagene 2018. Brickshare vandt Estate Media Årsprisen 2018 i kategorien Proptech.

Læs artikel
Lavish coder salaries challenge fintech startups

The lack of experienced software developers with a financial background is driving salaries through the roof, according to a startup founder, and a professor at Copenhagen University.

Læs artikel
Crowdfunding åbner op for investeringer i ejendomsmarkedet

På et år har investeringsplatformen Brickshare givet 300 personer adgang til at investere i fast ejendom gennem crowdfunding. Målet er at give alle mulighed for at investere i ejendomme, fortæller stifteren, Junaid Ahmad.

Læs artikel
Køb en mursten i en ejendom: Startup vil demokratisere boligmarkedet

Crowdfunding skal udfordre det eksisterende realkreditsystem og give flere adgang til boligmarkedet. Med den agenda har startup-virksomheden Brickshare netop rejst ti mio. kroner.

Læs artikel
Startup vil gøre det muligt for alle at investere i ejendomme

Planen for den nye startup Brickshare er, at det skal være lige så let at investere i fast ejendom, som det er at leje en film på Netflix eller købe en bog på Amazon. Virksomheden har crowdfunded 7,5 millioner kr. og fået en kapitalindsprøjtning på 10 millioner kr., hvilket indtil videre har ført til køb af fem boliger.

Læs artikel
Sælg din friværdi: Iværksættere får 10 millioner til ejendoms-platform

Med crowdfunding for ejendomsmarkedet har start-up'en Brickshare gjort det muligt at investere i små bidder af en lejlighed. Nu skal nye investormillioner sætte gang i væksten.

Læs artikel
Brickshare får millioninvestering til at bygge børsplatform for ejendomsinvesteringer

Nu investerer SEED Capital og PreSeed Ventures 10 millioner kroner i den digitale investeringsplatform, som formidler kapital mellem ejendomsselskaber og private, der kan investere for helt ned til 10.000 kr.

Læs artikel
Making it easy to invest in property

Many people want to invest in the property market, but it can seem like an unobtainable dream requiring a great deal of time and money. Brickshare has created one of the first opportunities in Europe to easily and quickly invest in property.

Læs artikel
Ejerboliger kan blive næste alternative investering

I USA boomer opkøbet af ejerboliger til investerings­formål. Herhjemme er det tilsvarende marked endnu småt, men det kan blive sparket i gang, hvis boligpriserne falder, og forældrekøbere ikke kan sælge uden tab.

Læs artikel
Fintech-iværksættere køber Danmarks første crowdfundede ejendom

Startuppet Brickshare har samlet investorer til Danmarks første crowdfundede boligkøb. De vil bringe investering i fast ejendom ind i det nye årtusind, og gøre boliginvestering tilgængeligt for alle.

Læs artikel
Iværksættere vil gøre investering i ejendomme til allemandseje

To unge iværksættere har startet en crowd­funding­portal, som skal give private mulighed for at investere i fast ejendom. Visionen er at gøre ejendomsinvesteringer tilgængeligt for ­mennesker med en almindelig ­pengepung.

Læs artikel
Venturefond satser på crowdfunding

Virksomheder, som bygger på crowdfunding, er vokset frem de seneste år. Venturefonden Seed Capital har besluttet sig for at satse på området og har for nylig investeret i crowdfunding-platformen Brickshare.

Læs artikel
Iværksættere jagter investorer til crowdfunding af boliger

Iværksætteri var fokusset, da Startup i fintech blev afholdt af CFIR, Copenhagen FinTech Innovation and Research, i weekenden. Vinderen blev crowdfunding-platformen Brickshare.

Læs artikel
Mildere kapitalkrav på vej til danske fintech-virksomheder

Danmark kunne i år have været en virksomhed rigere, men i stedet blev Sverige den heldige vinder, da Junaid Ahmad og hans partnere tog skridtet videre med deres investeringskoncept, Brickshare.

Læs artikel

Ejendomsinvestering made easy

+30 millioner i crowdfundet beløb
Sælg dine aktier til markedspris
+4500 brugere på platformen
Modtag løbende udbytte