Sådan virker det

Med Brickshare bliver du ejendomsinvestor uden al bøvlet med køb af ejendom, udlejning og administration. Vi har et team af professionelle, der står klar til at tage sig af alt det praktiske for dig. Det betyder, at du i løbet af få minutter kan komme i gang med din ejendomsinvestering.

1. Kom i gang fra 5.000 kr.

Før du kan komme i gang med din ejendomsinvestering, skal du først oprette en gratis Brickshare-profil. Du skal nemlig bruge en profil, før du kan gå på opdagelse i vores ejendomsfonde og de dertilhørende investeringsprojekter. Derefter kan du enten vælge at investere dine penge i en enkelt ejendomsfond, eller du kan sammensætte en bred portefølje med flere investeringer i forskellige fonde på vores investeringsplatform.

2. Nem ejendomsinvestering

Med Brickshare får du en nem ejendomsinvestering, som bliver styret af et team af professionelle, som varetager din investering, mens du kan læne dig tilbage i sofaen. Alt du skal gøre, er at vælge, hvilken ejendomsfond, du vil investere i. Som investor ejer du en andel af ejendomsfonden, hvor din andels pålydende værdi er baseret på din investeringssum.

3. Få dit udbytte udbetalt løbende

Når ejendomsfonden har placeret din investering i en ejendom, vil du begynde at få udbetalt dit løbende udbytte fra din andel, som er overskuddet fra driften af ejendommene. Du kan også se frem til en potentiel værdistigning fra fondens ejendomme, når du indløser din andel. Du kan som investor indløse din andel på månedlig basis og få udbetalt din investering.

4. Hold dig ajour med din ejendomsinvestering

Du kan altid logge ind på din Brickshare-profil og tjekke din portefølje. Vi klarer alt det praktiske med ejendommene og lejerne, så du skal ikke foretage dig noget. På dit dashboard kan du bl.a. se en oversigt over alle dine transaktioner, dine ejendomsinvesteringer og du kan løbende tjekke en ejendomsfonds bogførte kurs, som måles ud fra en fondens indre værdi. Kursen opdateres hver 14. dag. Du kan læse mere i ejendomsfondenes vedtægter og investorinformation under hvert investeringsprojekt.

Ejendomsinvestering made easy

+110M kr. i investeret beløb
Indløs dine andele på månedlig basis
16947 brugere på platformen
+2M kr. betalt i udbytte til investorer