Sådan kommer du i gang

Med Brickshare bliver du ejendomsinvestor uden al bøvlet med køb af ejendom, udlejning og administration. Vi har et team af professionelle, der står klar til at tage sig af alt det praktiske for dig. Det betyder, at du i løbet af få minutter kan komme i gang med at investere i fast ejendom.

1. Kom i gang fra 10.000 kr.

Du skal først oprette en gratis Brickshare-profil. Du skal nemlig bruge en profil, før du kan gå på opdagelse i de nyeste investeringsprojekter. Derefter kan du enten vælge at investere dine penge i et enkelt projekt, eller du kan sammensætte en bred portefølje med flere investeringsprojekter.

2. Overfør og investér

Når du har valgt, hvilket investeringsprojekt du vil investere i, skal du blot reservere din aktie på selve projektsiden. Herefter skal investeringssummen indbetales til ejendomsselskabets bankkonto. Du vil modtage en bekræftelsesmail, når vi har registeret din betaling.

3. Modtag løbende udbytte

Når et projekt er blevet fuldtegnet, vil du efterfølgende modtage udbytte i form af overskuddet fra huslejeindtægterne. Du kan også se frem til en potentiel værdistigning, når du sælger din aktie til markedspris. Du vil altid kunne sælge din aktie til markedspris via Brickshare-platformen.

4. Hold dig ajour med din investering

Du kan altid logge ind på din Brickshare-profil og tjekke din ejendomsportefølje. Vi klarer alt det praktiske med ejendommene og lejerne, så du skal ikke fortage dig noget. På dit dashboard kan du bl.a. se en oversigt over alle dine transaktioner og dine investeringer.

Ejendomsinvestering made easy

+60 millioner i crowdfundet beløb
Sælg dine aktier til markedspris
+6000 brugere på platformen
Modtag løbende udbytte